Om Godhet

Det startet i august 2006. IMI Kirken arrangerte den første Godhetsfestivalen til stor glede og takknemlighet både for deltakere og mottagere. Mandag til fredag i ei uke, fra klokka 17-21, ble satt av til å hjelpe mennesker med alt i fra husmaling til bilvask, helt uten agenda, utelukkende for å vise godhet. Vi skjønte fort at Godhet som konsept var kommet for å bli, dette var for gøy og for meningsfullt til å ikke skulle fortsette med. I 2007 arrangerte byens menigheter sammen Godhet og virkningsfeltet ble enda større. I tillegg ble også Godhet i Sarpsborg etablert dette året. Den berømte snøballen hadde begynt å rulle.

Godhet ble arrangert år etter år og betydningen for byen, men også for menighetens folk, var enorm. Den ene uken med Godhet var i seg selv fantastisk, men enda mer spennende var det å se hvordan denne uka skapte et momentum som varte hele året. Godhet ble ikke bare en happening, men en kultur. 

Med dette som bakgrunn ble GodhetNorge opprettet i mai 2012, en organisasjon hvis mål er nettopp å se små ting gjort i kjærlighet forandre verden. Dette konkretisert ved å bistå med hjelp til at fellesskap i hele landet skal kunne starte Godhet i sin by eller på sitt tettsed. Vi tror at Godhetsbevegelsen vil være en kraft til forandring i samfunnet.

Les mer om visjonen vår. Ønsker du å starte Godhet i din by eller på ditt tettsted, se på starte Godhet?

Kontaktinformasjon
GodhetNorge ledes av Hanne Therese Loftesnes.

Postadresse: 
GodhetNorge, 
Gunnar Warebergsgate 15, 

4021 Stavanger

Telefon: 51842160
E-post: godhet@godhet.no

Facebook: Lik også vår facebookside for løpende inspirasjon og oppatering om hva vi gjør!

Nyhetsmail: Du kan også registrere deg for å motta vår månedlige nyhetsmail her til inspirasjon og oppdatering om GodhetNorge. 

Presseinformasjon
Godhet har logo og regler for bruk av denne. Les designmanualen og bruker filene som er linket her.

Designmanual Godhet - pdf

Logo 1 (liggende) - epspdf - jpg
Logo 2 (stående)  - epspdf - jpg
Logo 3 (trekant)  - eps - pdf - jpg
Logo med slogan - eps - pdf - jpg


admin.godhet.no