Starte godhet?

Vi drømmer om å se Godhet i alle bygder og byer i Norge, og vil hjelpe menigheter og fellesskap i gang med Godhet der hvor dere er. Vårt mål er å se at dere lykkes med å ta Godhet videre slik at vi får se at: "Små ting gjort i kjærlighet vil forandre verden!"

Vil du være med? Da kan du:

1. Melde deg på vår årlige Godhetskonferanse og få inspirasjon fra andre som har gjort erfaringer, samt praktisk hjelp til oppstart og videreutvikling!

2. Få menigheten, fellesskapet eller organisasjonen din til å bestille GodhetNorge sin ressurspakke for oppstart av Godhet. Den inneholder praktisk materiell (en godhetsmanual som enkelt forklarer hvordan man starter opp, samt en databasemanual som enkelt forklarer hvordan man bruker påmeldingssystemet knyttet til Godhet), verdibasert materiell (10 taler med samtaleopplegg til) og inspirerende materiell (videoer med vitnesbyrd og inspirasjonsvideoer). Alt samlet for å gjøre det så enkelt og så tilgjengelig som mulig for menigheter som vil ta dette videre.

3. Invitere GodhetNorge på inspirasjonsbesøk. Vi er klare til å gi deg/dere veiledning og oppfølging underveis - så langt vi får det til. (NB! Lurt å være tidlig ute pga stor pågang!)

Ønsker du/ditt fellesskap å starte opp Godhet i deres by, eller lurer du/dere på noe knyttet til dette, ta gjerne kontakt på e-post: godhet@godhet.no eller på telefon 51842160.
 

Martin Olsen, pastor i Norkirken Bergen:
"Godhet har vist oss at vi kan få kontakt med og hjelpe mennesker som vi ikke kjente fra før. Vi får erfare gleden av å gi og møte takknemlighet og forbauselse over at vi vil hjelpe. Menighetsfellesskapet har blitt styrket av at vi sammen har hjulpet mennesker. 

Bård Boye, sogneprest i Jørpeland:
"Å arrangere Godhet har skapt en praktisk godhetskultur i menigheten vår! GodhetNorge har gjort det veldig enkelt for oss – vi har fått alt materiell vi trenger og får del i erfaringer fra andre steder gjennom flere år!" 


admin.godhet.no