Godhet Elverum

  Godhet Elverum 22.-25. mai 2023 – ett av mange steder i Norge

Pressekontakt:           Tore BjørnRingås      M:416 74 033

e-post:post@godhetelverum.no

Godhet Elverum er et samarbeid mellom ulike menigheter og organisasjoner i Elverum – Den norske kirke, Frelsesarmeen, Normisjon, Burmesiske forsamling, Eritreiske forsamling, Islamic Center og Pinsekirken.Godhet Elverum har som formål å yte godhet til mennesker i byen. Målgruppa i år er personer som trenger hjelp til utendørs eller innendørs arbeid hjemme. Dette kan for eksempel være eldre, enslige forsørgere, flyktninger eller andre.

«Godhetsuka 2023»

En gang i året arrangerer vi ei «godhetsuke». Det blir gjort som et fellesprosjekt over hele landet. Godhetsuka 2023 blir dette året uke 21,dvs. mandag 22. til torsdag 25. mai 2023.Tjenestene leveres i tidsrommet mellom17:00 – 21.00. I forkant av denne uka er det mulig å henvende seg til oss for å be om en håndsrekning. Tjenestene leveres gratis og uten noen form for lønn eller kostnader. Det enkelte oppdragets varighet bør ikke overskride 4 timer, men kan noen ganger tas på to ettermiddager.

Uka arrangeres av menigheter og organisasjoner i byen, i tett samarbeid med Frivillighetssentralen. Og alle som har lyst kan være med på denne dugnaden og hjelpe andre. Vi skal alltids finne oppdrag som passer for folk i alle aldre. Om du ikke kan være med mer enn 2 timer, så er du likehjertelig velkommen til å delta.

Tjenester

Vi tilbyr følgende tjenester:

Rydding ute, ulike typer vårarbeid i hagen, bortkjøring av avfall, hente- og bringetjenester av varer, mv. Andre oppdrag vil bli vurdertløpende i tråd med kapasitet.

Innmelding av oppdrag

Oppdragene kan meldes inn via telefon 47784970 (Godhet Elverum)eller via e-post: post@godhetelverum.no.