Godhetsuka

Vil du være med? Da kan du:

 1. Melde deg på vår årlige Godhetskonferanse og få inspirasjon fra andre som har gjort erfaringer, samt praktisk hjelp til oppstart og videreutvikling!
 2. Få menigheten, fellesskapet eller organisasjonen din til å bestille GodhetNorge sin ressurspakke(godhetspakken til kr 3000)for oppstart av Godhet. Den inneholder praktisk materiell (en godhetsmanual som enkelt forklarer hvordan man starter opp med godhetsfestival), verdibasert materiell (10 taler med samtaleopplegg til) og inspirerende materiell (videoer med vitnesbyrd og inspirasjonsvideoer). Alt samlet for å gjøre det så enkelt og så tilgjengelig som mulig for menigheter som vil ta dette videre.
 3. Invitere GodhetNorge eller andre i nærheten av der du bor som har erfaring med Godhet på inspirasjonsbesøk. Vi er klare til å gi deg/dere veiledning og oppfølging underveis - så langt vi får det til. (NB! Lurt å være tidlig ute pga stor pågang!)
 4. Godhet vil prioritere eldre, aleneforsørgere, innvandrere og ellers andre som trenger godhet.

Ønsker du/ditt fellesskap å starte opp Godhet i deres by, eller lurer du/dere på noe knyttet til dette, ta gjerne kontakt på e-post: godhet@godhet.no eller på telefon 45236960.

Godhet - DATABASE

For tiden har vi ikke en felles database som er tilgjengelig for hele landet.

Vi anbefaler hvert godhetssted å opprette sitt eget påmeldingssystem. Vi vil være behjelpelig med å legge ut denne påmeldingen på denne nettsiden. Hvert enkelt godhetssted kan lage sin egen nettside som vi legger ut her

Hva kan jeg gjøre for å få i gang en godhetskultur?

 • Smil :-)
 • Tilby hjelp
 • Hent en kaffe/te kopp til de du jobber med
 • Anerkjenn din leder/lærer
 • Vær takknemlig! Vi har så mye å være takknemlig for. Takk for; familie, venner, naboer, arbeidskollega, skole/studie venner, godt land å bo i, jobb, naturen, årstidene, god mat....
 • Si til noen at du setter pris på de
 • Gi noen en klem
 • Inviter noen på middag
 • Gi en gave til noen
 • Gi til et veldedig formål/noen som har det stramt økonomisk
 • Just do it! Bare gjør det!

Godhet har vist oss at vi kan få kontakt med og hjelpe mennesker som vi ikke kjente fra før. Vi får erfare gleden av å gi og møte takknemlighet og forbauselse over at vi vil hjelpe. Menighetsfellesskapet har blitt styrket av at vi sammen har hjulpet mennesker.

Martin Olsen, pastor i Norkirken Bergen

Å arrangere Godhet har skapt en praktisk godhetskultur i menigheten vår! GodhetNorge har gjort det veldig enkelt for oss – vi har fått alt materiell vi trenger og får del i erfaringer fra andre steder gjennom flere år!

Bård Boye, sogneprest i Jørpeland

Godhet har hatt en stor betydning for Tønsberg Frikirke og har gitt oss et redskap til å bety noe for byen vår på en helt konkret måte. Vi har erfart at menigheten stiller mannsterke opp og at velsignelsen tilbake på fellesskapet er stor. Vi har også sett de gode ringvirkningene i Tønsberg. Mange bedrifter har bidratt inn i Godhet Tønsberg fordi de ønsker å være med å gi godhet videre. Dette i tillegg til de mange vitnesbyrdene fra enkeltmennesker om hva Godhet har betydd, gjør at vi virkelig kan slutte oss til utsagnet «små ting gjort i kjærlighet forandrer verden.

Morten Edvardsen, pastor i Tønsberg Frikirke

Abonner på vår nyhetsmail!

Få inspirasjon og oppdateringer i innboksen din!

Takk! Du må bekrefte e-postadressen din ved å klikke på linken i e-posten du nå skal ha fått for å fullføre registreringen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.